Quotes

Klanten over Balina

Calvijntentoonstelling: Birre is op en top een vakvrouw die het opzetten en begeleiden van PR campagnes tot in de vingertoppen beheerst. De aandacht van media en publiek overtrof onze stoutste verwachtingen: ruim 130.000 bezoekers in vijf maanden.
Birre is een plezierig persoon om mee te werken en heeft onze medewerkers op een professionele manier gecoacht. (Joep Schellekens, hoofd Publieksactiviteiten, DiEP, Dordrecht, www.erfgoedcentrumdiep.nl)

Geldmuseum: het museum kreeg met Birre een ervaren en professionele interim-manager voor de afdeling Publiek in huis; ze coachte de medewerkers, zette financieel de puntjes op de i, en gaf de onderdelen educatie, presentatie en pr en communicatie verder vorm. Ze bracht veel museum- en communicatie-expertise in bij het Managementteam en deed haar werk altijd met frisse blik en vrolijke noot. (Peter Cornet, interim-directeur Geldmuseum Utrecht, www.geldmuseum.nl)

ADC Heritage: Professioneel, zeer ervaren, snel en efficiënt, heeft aan een half woord genoeg, koppelt goed terug; kortom: die meid wil je hebben! (Renee Magendans, directeur ADC Heritage, Amersfoort, www.adcheritage.nl)

Bachfestival: Birre is ervaren, betrokken, en paart zorgvuldige vasthoudendheid aan het hebben van overzicht en een niet aflatend gevoel voor kwaliteit. Ze loopt voorop, geeft nooit op en leidt met vaste hand organisatie en mensen naar dat punt waar ze naar haar inzicht op PR gebied moeten zijn; een geweldige onderhandelaar, krijgt PR partners in beweging en bouwt een netwerk dat staat. Heel bijzonder. (Kristien Jansen, zakelijk leider Bach Festival Dordrecht, www.bachfestivaldordrecht.nl)